ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul a prelungit apelul pentru selectarea directorului Agenției Informaționale de Stat „Moldpres”

11:38 | 28.02.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 28 feb. /MOLDPRES/. Guvernul a prelungit cu o săptămână apelul public pentru pentru selectarea directorului Agenției Informaționale de Stat „Moldpres”. Anunțul a fost făcut astăzi de purtătorul de cuvânt al Executivului, Daniel Vodă, transmite MOLDPRES.

„Este prelungit cu încă o săptămână apelul pentru selectarea directorului Agenției Informaționale de Stat „Moldpres”. Persoanele interesate și cu experiență în domeniul managementului presei sunt îndemnate să expedieze CV-ul și o scrisoare de intenție la adresa moldpres@gov.md. Directorul Moldpres, în cazul în care CV-ul și scrisoarea de intenție sunt convingătoare și în cazul în care sunteți selectați, este salarizat cu 30 de mii de lei lunar”, a afirmat Daniel Vodă.

Săptămâna trecută, Guvernul a lansat un apel public pentru selectarea directorului AIS „Moldpres”.

Instituția Publică Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este o agenție de presă guvernamentală la autogestiune. Activitatea de bază a Agenției constă în mediatizarea evenimentelor desfășurate în țară și peste hotare, informarea corectă, echidistantă, transparentă și asigurarea pluralismului de opinie. De asemenea, o altă funcție este cea de asigurare a diseminării informațiilor (știrilor, interviurilor, reportajelor, fotoreportajelor) din prima sursă către agențiile de presă străine. Totodată, o altă importantă activitate a AIS „Moldpres” este cea de editarea și tipărire a Monitorului Oficial al Republicii Moldova.

img24001445

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!