ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Anatolie Milevski, Oleg Crețul și Serghei Ivanov au fost distinși cu titlul onorific de „Antrenor Emerit al Republicii Moldova”

10:03 | 29.02.2024 Categorie: Sport

Chişinău, 29 feb. /MOLDPRES/. Antrenorii Anatolie Milevski, Oleg Crețul și Serghei Ivanov au fost distinși cu titlul onorific de „Antrenor Emerit al Republicii Moldova”,  transmite MOLDPRES. 

Distincțiile au fost acordate pentru contribuție la pregătirea sportivilor care au obținut rezultate la campionate europene și mondiale, Jocurile Olimpice și Paralimpice, dar și pentru activitate îndelungată și promovarea a sportului pe plan național.

Ministrul Educației și Cercetării, Dan Perciun, a felicitat antrenorii pentru rezultatele obținute la diverse competiții sportive naționale și internaționale, menționând că distincțiile reprezintă recunoașterea efortului și dedicației acestora. 

Antrenorului Anatolie Milevski i-a fost conferit titlul de „Antrenor Emerit al Republicii Moldova la Gimnastică pe trambulină”, iar Oleg Crețul și Serghei Ivanov au obținut titlul de „Antrenor Emerit al Republicii Moldova la Para-judo”.

img24001472

img24001472

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!