ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O expoziție de lucrări semnate de tinerii de la AMTAP este găzduită de Legislativ

15:37 | 04.03.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 4 mar. /MOLDPRES/. Parlamentul Republicii Moldova găzduiește o expoziție de lucrări semnate de studenții de la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice (AMTAP) din Chișinău. Expoziția cu genericul „Muguri de creativitate” include peste 20 de lucrări, comunică MOLDPRES.

Lucrările expuse în clădirea Parlamentului sunt din diverse domenii artistice: pictură, grafică, sculptură, metal artistic, ceramică, tapiserie și batic.

Totodată, prin inaugurarea acestei expoziții, studenții de la AMTAP și-au propus să marcheze sosirea primăverii, alături de deputați și angajați ai instituției parlamentare.

Prezentă la vernisajul expoziției, deputata Marcela Nistor a adresat un mesaj de mulțumire pentru artiști, profesori și oamenii care conștientizează arta ca un instrument esențial.

img24001578

img24001578

img24001578

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!