ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La București, Președinta Maia Sandu a avut o întrevedere cu Premierul României Marcel Ciolacu

11:27 | 05.03.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 5 mar. /MOLDPRES/. Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit în această dimineață cu Prim-ministrul României Marcel Ciolacu. Aflată în aceste zile la București, șefa statului a discutat cu premierul român despre cooperarea dintre Republica Moldova și România, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

În cadrul discuțiilor, interlocutorii au  reiterat angajamentul față de dezvoltarea infrastructurii transfrontaliere și consolidarea interconexiunilor energetice, care aduce cetățenii de pe ambele maluri ale Prutului mai aproape unii de alții.

Președinta Maia Sandu a subliniat că sprijinul necondiționat al României ne ajută să îmbunătățim calitatea vieții acasă și să avansăm cu pași hotărâți pe calea aderării la Uniunea Europeană. 

img24001595

img24001595

img24001595

img24001595

img24001595

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!