ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării are un nou secretar de stat

10:14 | 13.03.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 13 mar. /MOLDPRES/. Cătălina Plinschi a fost numită astăzi de Guvern în funcția de secretar de stat al Ministerului Dezvoltării Economice și Digitalizării, transmite MOLDPRES. 

Propunerea a fost făcută la începutul ședinței Executivului de către vicepremierul Dumitru Alaiba, ministru al Dezvoltării Economice și Digitalizării.

Cătălina Plinschi a fost numită în funcție după ce Guvernul a acceptat cererea de demisie a lui Mihail Lupașcu, care a ocupat până în prezent postul de secretar de stat la MDED. 

Catalina Plinschi este licențiată în științe ale educației, absolvind Universitatea de Stat din Moldova și urmând apoi studii în Drept Economic European la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, mai multe programe de formare profesională în Inovație și Antreprenoriat la universități precum Stanford și Harvard, cât și schimburi de experiență în mai multe țări din Europa.

img24001770

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!