ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Spectacolul ”Nunta” revine pe scena Teatrului Național ”Satiricus I.L. Caragiale”

13:59 | 14.03.2024 Categorie: Cultură

Chişinău, 14 mar. /MOLDPRES/. Teatrul Național ”Satiricus I.L. Caragiale” va prezenta, vineri, 15 martie, la ora 18.30, spectacolul ”Nunta” de Anton P. Cehov, în regia lui Alexandru Grecu, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, acțiunea spectacolului se desfășoară în timpul unei nunți, aici regăsindu-se toate personajele acesteia - o mireasa fericită, un mire cu caracter, niște părinți îngrijorați și tot felul de oaspeți, printre care și un fals general. 

În aceeași zi, la 18.30 Teatrul Național ”Eugen Ionesco” readuce în scenă spectacolul ”Ultima noapte la Madrid” de dramaturgul britanic Brian McAvera, în regia lui Vitalie Drucec. Potrivit organizatorilor, pe parcursul celor aproape două ore, spectatorul urmăreşte viaţa interioară a unei femei pe nume Jacqueline, ultima soţie a pictorului spaniol Pablo Picasso. 

Tot vineri, la  18.30, Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov” va oferi publicului  spectacolul ”Prins în plasă” de Ray Cooney.

Astăzi, la ora 19.00, la Teatrul ”Geneza Art” va avea loc spectacolul „3 + Cristina pe frecvența iubirii”, realizat de Daniela Burlaca, iar la Teatrul  Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu” – spectacolul  ”Sunt aici”  în regia lui Yegor Trukhin,  prezentat de actorul Anatoly Belyy.

 

img24001813

img24001813

img24001813

img24001813

img24001813

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!