ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Termoelectrica S.A.

09:44 | 15.03.2024 Categorie: Comunicate

Deconectarea agentului termic în sectorul Rîșcani din municipiul Chișinău

Chişinău, 15 mar. /MOLDPRES/. Termoelectrica S.A. informează consumatorii din sectorul Rîșcani al capitalei despre sistarea temporară a agentului termic astăzi, 15 martie, în intervalul orelor 09:00 – 16:00.

În deconectare vor fi 92 blocuri din perimetrul străzilor: Alecu Russo, Nicolae Dimo, Bogdan Voievod, Florilor, Miron Costin și bulevardul Moscova.

Deconectarea este cauzată de o defecțiune pe rețeaua termică cu diametrul de 400 mm, amplasată pe bulevardul Moscova în intersecție cu strada Miron Costin.

„Termoelectrica” S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și oferă asigurări că va întreprinde toate măsurile pentru reconectarea cât mai operativă a agentului termic.

Pentru informații actualizate, vă rugăm să accesați periodic pagina web: www.termoelectrica.md, secțiunea Lucrări și Intervenții sau să contactați Centrul de Apel: 1300 sau 022 447 447.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!