ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Cinci candidați la funcția de membru al Consiliului pentru egalitate vor fi propuși pentru numire în plenul Parlamentului

10:54 | 18.03.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 18 mar. /MOLDPRES/. Cinci candidați la funcția de membru al Consiliului pentru egalitate vor fi propuși spre numire în plenul Parlamentului, pentru o perioadă de cinci ani, informează MOLDPRES.

Potrivit Direcției comunicare și relații publice a Legislativului, candidații au fost selectați în urma organizării unui concurs public. Este vorba de Carolina Bagrin, Ian Feldman, Victorina Luca, Andrei Lungu și Gheorghina Drumea.

Concursul pentru selectarea candidaților la funcția de membru al Consiliului pentru egalitate s-a desfășurat în două etape, iar la proba interviului au fost admise 14 persoane.

Consiliul pentru egalitate este un organ colegial constituit din cinci membri. Actualii membri au fost numiți în funcție în anul 2018.

img24001899

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!