ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Teatrul Național ”Eugene Ionesco” readuce în scenă spectacolul ”O zi din viața lui Helen”

15:01 | 19.03.2024 Categorie: Cultură

Chişinău, 19 mar. /MOLDPRES/. La Teatrul Național ”Eugene Ionesco” va avea loc joi, 21 martie, la ora 18.30, spectacolul ”O zi din viața lui Helen” de Helmut Peschina, în regia lui Sergiu Chiriac, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, spectacolul este o adaptare după piesa „Las’ că vezi tu!” a autorului austriac Helmut Peschina. O istorie banală a unei vieți (ne)trăite, povestită de către o femeie care își sărbătorește a 70-a aniversare. Nu știm exact dacă are într-adevăr șaptezeci de ani, cel puțin asta spune celui mai bun prieten, papagalului Kiki, care o ajută pe Helen să aranjeze masa de sărbătoare. Distribuția: Helen - Tatiana Manoil.

În aceeași zi, la ora 18.00, Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va oferi publicului spectacolul ”Frunze de dor” de Ion Druță, în regia lui Alexandru Cozub.  

Tot joi, la 19.00, Teatrul ”Geneza Art” va prezenta spectacolul ”Nuntă în cer” după Mircea Eliade, în regia Danielei Burlaca, iar Teatrul Fără Nume - spectacolul „Mahamaya Electronic Devices” (versiunea în limba română) de Ivan Vyrypaev, în regia lui Mykola Mishyn.

 

img24001947

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!