ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În mai multe Centre de excelență vor fi organizate târguri de carieră pentru absolvenții din învățământul profesional-tehnic

10:12 | 22.03.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 22 mar. /MOLDPRES/. Ministerul Educației și Cercetării (MEC) organizează în perioada 22 martie - 24 aprilie târguri de cariere în învățământul profesional tehnic. Acestea vor avea loc în mai multe Centre de excelență din Chișinău, dar și din alte localități din țară, transmite MOLDPRES. 

La târgurile de carieră vor participa circa 200 de agenți economici și companii, care își vor prezenta ofertele de muncă pentru absolvenții din învățământul profesional tehnic. Totodată, vor fi prezentate cerințele de angajare și procesele de recrutare.

Scopul evenimentelor este orientarea în carieră a tinerilor, precum și conexiunea acestora cu potențiali angajatori.  

Orarul desfășurării târgurilor de cariere poate fi consultat pe pagina oficială a Ministerului Educației și Cercetării. 

 

img24002041

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!