ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președinta Maia Sandu a participat la startul primului ultramaraton organizat „Rubicon 2024 Chișinău-București”

13:06 | 22.03.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 mar. /MOLDPRES/. Șefa statului i-a salutat pe participanții primului ultramaraton organizat pe teritoriul a două țări, „Rubicon 2024 Chișinău - București” și le-a urat succes. Președinta Maia Sandu a subliniat că astfel de evenimente construiesc punți între comunitățile noastre și promovează înțelegerea, prietenia și pacea, dar și un mod sănătos de viață prin sport, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale. 

„Fiecare pas făcut pe traseul de aproape 500 de km, de la Arcul de Triumf din Chișinău până la Arcul de Triumf din București, va aduce cele două capitale mai aproape una de alta. Dragi alergători, puterea nu este doar în picioarele noastre, dar mai ales în inimile noastre și în capacitatea de a crede în noi. Acest ultramaraton nu este doar despre parcurgerea unei distanțe fizice. Fiecare kilometru în plus ne va aduce mai aproape de valorile și aspirațiile noastre europene. Fiecare participant este un ambasador al speranței și al voinței de neclintit”, a conchis Președinta.  

img24002054

img24002054

img24002054

img24002054

img24002054

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!