ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Misiunea de Parteneriat a Uniunii Europene în Moldova a donat instituției prezidențiale un  lot de echipamente și tehnică IT

16:59 | 22.03.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 mar. /MOLDPRES/. Secretarul general adjunct al Aparatului Președintelui Republicii Moldova, Lilia Tonu, și Cosmin  Dinescu, șeful Misiunii de Parteneriat a Uniunii Europene în Moldova (EUPM), au semnat, astăzi, un Acord de donație a unui lot de echipamente performante și tehnică IT, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

Lilia Tonu a apreciat susținerea oferită de Uniunea Europeană țării noastre, inclusiv, prin Misiunea de Parteneriat a Uniunii Europene în Moldova (EUPM), și a menționat că echipamentele donate vor contribui la consolidarea capacităților instituționale în procesul de aderare europeană, precum și la creșterea rezilienței statului și implementarea reformelor necesare în domeniul securității naționale.

Misiunea de Parteneriat a Uniunii Europene în Moldova sprijină procesul de aderare europeană a Republicii Moldova prin consolidarea capacităților instituționale și furnizarea de consultanță strategică pentru gestionarea provocărilor de securitate și implementarea reformelor necesare în domeniul securității naționale pentru alinierea la standardele europene.

img24002062

img24002062

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!