ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Mihai Popșoi a condamnat atacul terorist de la Moscova

10:24 | 23.03.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 23 mar. /MOLDPRES/. Condamnăm cu fermitate atacul terorist de la Moscova, care a luat multe vieți nevinovate. Declarația a fost făcută de vicepremierul Mihai Popșoi, ministru al Afacerilor Externe, transmite MOLDPRES.

„Terorismul nu poate fi justificat. Inimile noastre sunt alături de victime și de familiile acestora”, a spus Mihai Popoșoi.

Potrivit presei internaționale, peste 60 de persoane, printre care 3 copii, au decedat, iar aproximativ 110 victime sunt spitalizate în urma atacului armat produs în seara zilei de ieri la sala de concerte Crocus City Hall din Moscova, Rusia. Conform datelor colectate peste noapte de Ministerul Afacerilor Externe, printre victime nu sunt cetățeni moldoveni.

img24002074

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!