ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Locuitorii din raioanele Nisporeni, Criuleni și Strășeni vor beneficia de consultații medicale gratuite

11:55 | 25.03.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 25 mar. /MOLDPRES/. Consultații profilactice gratuite, acoperite din mijloacele financiare ale fondului măsurilor de profilaxie al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină, vor fi oferite în această săptămână locuitorilor din raioanele Nisporeni, Criuleni și Strășeni, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNAM, în săptămâna curentă, complexul radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice se va afla în mai multe instituții medicale din raionul Nisporeni și anume: pe 27 martie – în Oficiul Medicilor de Familie Bălănești, unde vor avea acces locuitorii satelor Bălănești, Vânători, Găureni și Păruceni; în perioada 28-29 martie în Centrul de Sănătate Boldurești, unde vor avea acces locuitorii satelor Brătuleni, Cârnești și Băcșeni.

Tot în această săptămână vor fi prestate gratuit servicii medicale stomatologice copiilor în diferite localități din raioanele Criuleni și Strășeni: în zilele de 25-26 martie – în localitatea Miclești, Criuleni; în intervalul 27-29 martie – în localitatea Drăsliceni, Criuleni. În zilele de 25-26 martie – în localitatea Vorniceni, Strășeni și în perioada 27-29 martie – în localitatea Micleușeni, Strășeni.

Conform datelor CNAM, săptămâna trecută 417 copii au fost consultați de medicii stomatologi.

img24002106

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!