ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierului Mihai Popșoi a avut o întrevedere cu João Negrăo, director al Oficiului Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală

17:22 | 25.03.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 25 mar. /MOLDPRES/. Ministrul Afacerilor Externe al Republicii Moldova Mihai Popșoi a avut o întrevedere cu João Negrăo, director al Oficiului Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO), transmite MOLDPRES.

Întrevederea a avut loc în contextul vizitei delegației EUIPO în Republica Moldova, scopul căreia este inaugurarea oficială a proiectului EU4IP privind consolidarea drepturilor de proprietate intelectuală în Georgia, Moldova și Ucraina, care va sprijini procesul de aderare la UE a acestor trei țări în domeniul specific al dreptului proprietății intelectuale.

„Am reiterat angajamentul deplin al Republicii Moldova față de parcursul său european și am subliniat importanța colaborării pentru promovarea și protejarea drepturilor de proprietatea intelectuală în Republica Moldova. Am mulțumit oficialilor europeni pentru tot sprijinul pe care UE îl oferă Republicii Moldova în multe sectoare, inclusiv proprietate intelectuală. Am exprimat, de asemenea, speranța că UE și statele sale membre vor continua să ofere sprijin și expertiză Republicii Moldova în domeniul proprietății intelectuale”, a subliniat oficialul moldovean.

img24002122

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!