ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrului afacerilor externe Mihai Popșoi a avut o întrevedere cu ambasadorul Republicii Federale Germania în Republica Moldova, Magret Uebber

17:23 | 25.03.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 25 mar. /MOLDPRES/. Vicepremierul Mihai Popșoi a avut o întrevedere cu ambasadorul Republicii Federale Germania în Republica Moldova, Magret Uebber, transmite MOLDPRES.

Cei doi oficiali au apreciat nivelul înalt al relațiilor moldo-germane, fapt reconfirmat prin intensitatea dialogului politico-diplomatic și a cooperării în domeniile de interes reciproc, care continuă cu succes în acest an. Discuțiile au vizat stadiul și perspectivele relațiilor bilaterale, evidențiind interesul pentru extinderea cooperării economice dintre țările noastre.

În urma discuțiilor, ministrul Mihai Popșoi a mulțumit interlocutorului pentru sprijinul Germaniei în gestionarea provocărilor economice și politice în continuarea procesului de aderare a Republici Moldova la Uniunea Europeană. De asemenea, ambele părți au salutat obiectivele și proiectele comune în domeniile de interes strategic.

Excelența sa, Magret Uebber, a reconfirmat sprijinul Germaniei pentru implementarea reformelor ce vor ajuta la avansarea parcursului european al țării noastre

img24002123

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!