ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O femeie a ajuns la spital cu arsuri după ce a încercat să aprindă focul în sobă cu motorină

10:12 | 26.03.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 26 mar. /MOLDPRES/. O femeie în vârstă de 85 de ani din Drochia a suferit arsuri pe suprafața corpului, după ce a încercat să aprindă focul în sobă cu motorină, comunică MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), cazul a avut loc în după-amiaza zilei de 25 martie într-o gospodărie din localitatea Țarigrad, raionul Drochia. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 15:20. Femeia s-a ales cu arsuri de gradul II și III la membrul inferior, după ce lichidul a nimerit pe hainele acesteia, iar în consecință au luat foc.

La fața locului a intervenit un echipaj al serviciului de asistență medicală urgentă, care a acordat îngrijirile de rigoare, iar ulterior a transportat persona la spitalul raional. La moment, aceasta se află sub supravegherea medicilor în stare medie stabilă. Echipajul de pompieri ajunși la fața incidentului au stabilit că incendiu în locuință nu s-a produs.

În acest context IGSU atenționează cetățenii despre riscul nerespectării normelor de utilizare a sobelor alimentate cu combustibil solid, lemne și cărbune.

img24002132

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!