ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

BTA: Orașul Taraclia a întâmpinat participanții la Ultramaratonul RUBICON-2024

15:29 | 26.03.2024 Categorie: Sport

Chişinău, 26 mar. /MOLDPRES/. Administrația raionului Taraclia a întâmpinat participanții la maratonul Rubicon-2024 într-un stil tradițional bulgar, transmite BTA.

Acesta reprezintă un maraton non-stop care pleacă de la Chişinău cu destinația Bucureşti, iar traseul alergătorilor trece prin raionul Taraclia. Reprezentanții administrației raionale, în frunte cu vicepreședintele Serghei Filipov, au primit 50 de maratonişti pe 22 martie, la ora 23:00.

Participanții au fost întâmpinați cu pâine, sare, produse de patiserie și băuturi calde de către taraclieni îmbrăcați în costume tradiționale bulgare. În ciuda faptului că alergătorii erau obosiți, s-au alăturat unui dans tradițional bulgar.

Un locuitor din Taraclia, în vârstă de 63 de ani, Ivan Topalov, a mers în fața coloanei de alergători purtând steagul raionului Taraclia. 

 

 

img24002155

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!