ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Statul va finanţa suplimentar organizațiile din domeniile cercetării și inovării cu profil agricol

09:10 | 27.03.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 27 mar. /MOLDPRES/. Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare (MAIA) anunță lansarea apelului pentru finanțarea instituțională suplimentară a organizațiilor din domeniile cercetării și inovării cu profil agricol, transmite MOLDPRES.

Fondurile, în valoare de peste două milioane de lei (100 mii de euro), sunt destinate reparațiilor curente și capitale a edificiilor instituțiilor.

„Dosarele pentru obținerea finanțării suplimentare pot fi depuse începând cu data de 22 aprilie 2024 și până la data de 2 mai 2024, la minister. Acestea trebuie să includă o descriere detaliată a proiectului, o argumentare solidă, proiectul tehnic și un deviz de cheltuieli care să nu fie mai vechi de 9 luni”, explică Ministerul Agriculturii.

 

img24002168

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!