ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat a ajuns la spital în urma unui accident produs la Briceni

10:57 | 27.03.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 27 mar. /MOLDPRES/. Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost descarcerat de salvatorii din nordul țării după ce mașina pe care o conducea a fost implicată într-un accident lângă localitatea Larga, raionul Briceni, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, în dimineața zilei de 26 martie 2024, salvatorii au fost solicitați să intervină pentru a efectua lucrări de descarcerare în urma unui accident de circulație, care s-a produs în raionul Briceni. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 11:25.

Conform primelor informațiilor, un autoturism de model „Nissan” s-a tamponat frontal cu un camion de model „Mercedes”. În consecință, conducătorul camionului, un bărbat în vârstă de 43 de ani a rămas blocat în cabina afectată a autoturismului.

La fața locului pentru lucrări de deblocare au intervenit salvatorii din cadrul Unității salvatori și pompieri Briceni și ai Serviciului post salvatori și pompieri teritorial Larga. Angajații IGSU au evacuat persoană blocată, iar după finalizarea operațiunii bărbatul, a fost predat echipei de medici. Persoana a suferit diverse traumatisme și a fost transportă la spitalul raional pentru îngrijiri necesare.

Circumstanțele producerii accidentului rutier urmează a fi cercetate de organele de drept.

img24002171

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!