ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Republicii Moldova a cucerit medalii la Cupa Mondială de Para Powerlifting 2024

15:20 | 27.03.2024 Categorie: Sport

Chişinău, 27 mar. /MOLDPRES/. Trei sportivi din Republica Moldova au urcat pe podium în cadrul Cupei Mondiale de Para Powerlifting 2024, desfăşurată în perioada  20-25 martie, în orașul egiptean Sharm El Sheikh, transmite MOLDPRES.

Mihail Blanaru a câștigat locul întâi în categoria cadeți (cu greutatea sub 49 kg), Egor Briculschi s-a clasat pe primul loc în rândul juniorilor (greutatea sub 80 kg), iar Larisa Marinenkova a obținut locul doi între sportivii adulți (greutatea sub 73 de kg).

De asemenea, Ștefan Roşca s-a plasat pe locul patru în categoria sub 88 kg, Denis Raiul pe locul șapte în aceeași categorie de greutate, Valeriu Buruian a ocupat locul opt în categoria seniorilor cu greutatea sub 80 kg, iar Mihail Țurcan s-a clasat pe locul nouă în categoria de greutate sub 97 kg. Lotul a fost condus de către antrenorii Zinaida Iov, Alexandru Iov și Dumitru Prodan.

În total, la competiție au participat 245 de sportivi din 34 de țări, dintre care 7 sportivi au reprezentat Republica Moldova. Echipa noastră s-a clasat pe locul 9.

img24002185

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!