ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului anunță Înaltul Patronaj pentru Reuniunea Teatrelor Naționale Românești, pentru al patrulea an consecutiv

16:56 | 27.03.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 27 mar. /MOLDPRES/. De Ziua Mondială a Teatrului, președintele Maia Sandu anuță că este onorată să acorde împreună cu președintele României, Klaus Iohannis, pentru al patrulea an consecutiv, Înaltul Patronaj pentru Reuniunea Teatrelor Naționale Românești. 

Șefa statului a adresat un mesaj de felicitare tuturor oamenilor de teatru, care prin munca și eforturile lor extraordinare, valorifică și contribuie la unitatea culturală a celor două maluri de Prut. 

„Reuniunea Teatrelor Naționale Românești este încă un pod peste Prut, care ne apropie și mai mult, este un moment în care celebrăm relația tot mai strânsă dintre Chișinău și București, inclusiv în această zi importantă pentru toți românii care sărbătoresc 106 ani de la Unirea Basarabiei cu România. Pe lângă faptul că este principalul partener politic și economic, România este cel mai puternic avocat al nostru în Uniunea Europeană și în procesul de asigurare a păcii și bunăstării la noi acasă”, a subliniat președintele Maia Sandu.

img24002191

img24002191

img24002191

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!