ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceprim-ministrul Cristina Gherasimov întreprinde o vizită de lucru la Paris

18:06 | 27.03.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 27 mar. /MOLDPRES/. În perioada 27-28 martie, viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, întreprinde o vizită de lucru la Paris, informează MOLDPRES.

Viceprim-ministrul Gherasimov va avea întrevederi cu mai mulți oficiali francezi, printre care Jean-Noël Barrot, ministru delegat pentru Europa și Emmanuel Puisais-Jauvin, secretar general pentru Afaceri Europene.

De asemenea, va participa la conferința cu genericul „Regândirea și remodelarea extinderii UE pe timp de război”, organizată de Consiliul European pentru Relații Externe, un think-tank specializat în analize în domeniul politicii externe și securității.

img24002194

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!