ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Prim-ministrul Dorin Recean, în discuții cu Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu

18:19 | 27.03.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 27 mar. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Dorin Recean s-a întâlnit, la Palatul Elisabeta din București, cu Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu. Șeful Executivului a exprimat recunoștință pentru susținerea necondiționată a Casei Regale a parcursului european al Republicii Moldova, informează MOLDPRES.

„Uniunea Europeană este proiectul de pace și democrație la care vrem să fim parte, alături de România, iar sprijinul pe care îl primim în această cale este resimțit de fiecare cetățean. Casa Regală promovează interesele țării în toate capitalele europene și ne sprijină în eforturile noastre de creștere și modernizare a economiei, inclusiv prin stimularea investițiilor străine”, a menționat prim-ministrul Dorin Recean.

Părțile au vorbit despre cea de-a doua ediție a Forumului Economic cu genericul „Investiții, Inovare, Integrare Europeană”,  organizat la Chișinău în luna februarie, sub auspiciul Familiei Regale. În acest context, a fost subliniată importanța unor evenimente comune care dezvoltă parteneriate între mediul antreprenorial și promovează oportunitățile de investiții în țara noastră.

img24002195

img24002195

img24002195

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!