ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Dorin Recean va întreprinde o vizită de lucru în raionul Cantemir

18:45 | 27.03.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 27 mar. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Dorin Recean va întreprinde mâine, 28 martie, o vizită de lucru în raionul Cantemir. Șeful Executivului va vizita vinăria Novak - o întreprindere fondată în anul 2004, care combină tradiții și tehnologii inovatoare, păstrând o calitate înaltă a produsului, informează MOLDPRES.

Ulterior, premierul se va deplasa spre orașul Cantemir, unde va discuta cu reprezentanții autorităților publice locale din regiune și ai serviciilor desconcentrate. Prim-ministrul se va mai întâlni cu elevii și cadrele didactice din Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir”. Instituția școlară dispune de un laborator Tekwill, dotat cu echipamente digitale de ultimă generație, necesare pentru a studia profesiile viitorului. Agenda vizitei mai include deplasarea în satul Vișniovca, unde, prin intermediul Programului Satul European, a fost reabilitat termic Gimnaziul „Paraskiewa Wiszniowska”.

img24002196

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!