ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova a cucerit o medalie de bronz la Campionatul Mondial WDSF de dans sportiv

09:17 | 28.03.2024 Categorie: Sport

Chişinău, 28 mar. /MOLDPRES/. Republica Moldova a cucerit o medalie de bronz la Campionatul Mondial WDSF de dans sportiv, rezervat seniorilor, care a avut loc la Budapesta, Ungaria, transmite MOLDPRES. 

Perechea Sergiu Maruster și Anastasia Stan au completat podiumul la competiția mondială la proba de dans latin. Aceștia au repetat performanța de la ediția precedentă, care a fost găzduită de Chișinău, când au intrat în posesia medaliei de bronz.

Pe 13 și 14 aprilie, țara noastră va fi gazda Campionatului European, rezervat seniorilor, la proba standard, cât și a competiției europene, rezervate sportivilor sub vârsta de 21 de ani, care vor concura la proba de dans european și latin.

Cele două competiții vor fi organizate cu suportul financiar al Ministerului Educației și Cercetării.

img24002202

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!