ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Austria: 11 persoane au fost rănite după ce o navă de croazieră bulgară s-a izbit de o ecluză pe Dunăre

12:38 | 30.03.2024 Categorie: Externe

Chişinău, 30 mar. /MOLDPRES/. Unsprezece persoane au fost rănite după ce o navă de croazieră a Bulgariei s-a izbit într-un zid de beton al unei ecluze pe Dunăre, în oraşul Aschach an der Donau din nordul Austriei, a anunţat poliţia locală sâmbătă, informează Reuters, preluat de Agerpres și Moldpres.

Circa 160 de pasageri se aflau pe nava de croazieră care se deplasa din Bavaria, Germania, spre oraşul austriac Linz, a precizat un purtător de cuvânt al poliţiei din oraşul apropiat Eferding.

Cei 11 răniţi au fost duşi la spital şi nava de croazieră a putut să-şi continue călătoria după accident. Deocamdată, nu este clar cât de gravă este starea celor răniţi, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Potrivit media locale, alte şase persoane au suferit răni uşoare şi nu au necesitat îngrijiri spitaliceşti.

img24002268

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!