ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În zilele de odihnă, polițiștii au documentat peste 2 600 de șoferi pentru abateri în trafic

12:59 | 01.04.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 1 apr. /MOLDPRES/. În zilele de odihnă, polițiștii de patrulare au documentat peste 2 600 de șoferi pentru abateri în trafic, informează MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției (IGP), 28 de conducători auto au fost sancționați pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate, iar 1 643 pentru depășirea limitei de viteză.

Totodată, 311 șoferi au fost documentați pentru ignorarea indicatoarelor rutiere de prioritate și semnalelor de interzicere a semafoarelor, iar 256 pentru oprirea autovehiculului în locuri interzise.

De asemenea, 80 de persoane au fost sancționate pentru conducerea mijlocului de transport fără a avea cuplată centura de siguranță, iar 152 - pentru neacordarea priorității legale pietonilor sau bicicliștilor.

În zilele de odihnă, inspectorii de patrulare au intervenit în 162 de cazuri, solicitări parvenite la Serviciul Unic 112.

img24002290

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!