ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Igor Grosu: Depunerea mandatului de către deputatul Victoria Cazacu este necesară

14:48 | 01.04.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 1 apr. /MOLDPRES/. Depunerea mandatului de către deputatul Victoria Cazacu este necesară. Declarația a fost făcută de speakerul, Igor Grosu, după ce astăzi Centrul Național Anticorupție (CNA) a informat despre percheziții la Aeroport într-un dosar de corupție și luare de mită care ar viza fiica unui parlamentar, comunică MOLDPRES.

„Azi CNA a informat despre percheziții la Aeroport într-un dosar de corupție și luare de mită care vizează fiica unui deputat din Parlament. Chiar dacă această persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii de judecată, asemenea cazuri umbresc și subminează lupta noastră împotriva corupției. Depunerea mandatului de către Victoria Cazacu este necesară în asemenea circumstanțe. De asemenea, fracțiunea parlamentară a PAS va întreprinde toate măsurile pentru excluderea deputatului din organele parlamentare și din fracțiune. Corupția este o amenințare gravă la adresa țării noastre și nu vom tolera asemenea cazuri”, a scris Grosu.

În dimineața zilei de astăzi ofițerii anticorupție au descins la Aeroportul Internațional Chișinău într-un dosar de corupție. În urma acestor acțiuni, trei inspectori vamali au fost reținuți pentru 72 de ore, iar alți patru inspectori vamali sunt cercetați în stare de libertate.

img24002298

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!