ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În Republica Moldova a fost fondată Asociația crescătorilor de iepuri și păsări de rasă

11:33 | 02.04.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 2 apr. /MOLDPRES/. Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare (MAIA) a anunțat că în Republica Moldova a fost fondată Asociația Crescătorilor de Iepuri și Păsări de Rasă, transmite MOLDPRES.

„Ne propunem să consolidăm și să susținem comunitatea pasionaților, să promovăm standardele de excelență în creșterea și îngrijirea acestor frumoase exemplare din întreaga țară”, indică noua asociație.

Asociația a fost creată la inițiativa a trei membri fondatori: Dima Cioaric, Andrei Guștiuc şi Ion Iftodi.

„Alătură-te nouă pentru a participa la evenimente deosebite și pentru a fi la curent cu cele mai recente tendințe în domeniu. Hai să creștem împreună o comunitate puternică și pasionată în sprijinul iepurilor și păsărilor de rasă”, îndeamnă Asociația Crescătorilor de Iepuri și Păsări de Rasă.

 

 

img24002324

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!