ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierului Mihai Popșoi a avut o întrevedere cu reprezentantul rezident al Programului ONU pentru Dezvoltare în R. Moldova, Daniela Gasparikova

19:18 | 02.04.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 2 apr. /MOLDPRES/. Șeful diplomației Republicii Moldova Mihai Popșoi a avut o întrevedere cu reprezentantul rezident al Programului ONU pentru Dezvoltare (PNUD) în Republica Moldova, Daniela Gasparikova, transmite MOLDPRES.

În cadrul întrevederii oficialii au subliniat nivelul înalt al cooperării între Guvernul Republicii Moldova și Oficiul PNUD din Chișinău, fapt reconfirmat prin Programul de Țară Republica Moldova – PNUD pentru perioada 2023-2027. Discuțiile au vizat prioritățile și obiectivele de cooperare în domenii precum instituții incluzive, guvernanța participativă, coeziunea socială, dezvoltarea umană, economia verde și dezvoltarea durabilă pentru adaptarea și atenuarea schimbărilor climatice.

Daniela Gasparikova a evidențiat reziliența energetică, realizarea obiectivelor de dezvoltare durabilă și facilitarea investițiilor străine directe în economia țării noastre.

img24002342

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!