ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Din 5 mai, o companie low-cost din Turcia va mări frecvența zborurilor spre Chișinău

12:48 | 05.04.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 5 apr. /MOLDPRES/. Ministrul Infrastructurii şi Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a anunţat astăzi că, din 5 mai 2024, compania low-cost din Turcia, Pegasus Airlines, mărește frecvența zborurilor regulate spre Chișinău, transmite MOLDPRES.

„Încheiem săptămâna cu vești bune! De pe 5 mai, Pegasus Airlines, companie low-cost din Turcia mărește frecvența zborurilor regulate spre Chișinău, iar noile rute vor fi operate în fiecare miercuri și duminică de pe și spre Aeroportul Sabiha Gokcen din Istanbul”, scrie Spînu.

Aeroportul Sabiha Gokcen din Istanbul este considerat un nod important low cost atât pentru zborurile spre Europa, cât și pentru cele spre Asia.

Anterior, mai multe companii aeriene au anunțat că vor efectua zboruri de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Printre acestea se numără Wizz Air, Lufthansa, IsrAir, Aegean Airlines. 

 

img24002435

img24002435

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!