ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Biroul Politici de Reintegrare, despre un presupus incident în care o dronă ar fi căzut la Râbnița: „Organele competente analizează toate imaginile și informațiile apărute”

19:50 | 05.04.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 5 apr. /MOLDPRES/. Biroul Politici de Reintegrare a comentat informația privind un presupus incident în care o dronă ar fi căzut astăzi în localitatea Râbnița din stânga Nistrului. Instituția a declarat că „organele competente analizează toate imaginile și informațiile apărute”, transmite MOLDPRES.

„După cum s-a menționat anterior, șirul provocărilor din regiune menite să semene panică și tensiune continuă, inclusiv pentru a atrage atenția asupra regiunii. Elucidarea circumstanțelor și investigații calificate pot fi efectuate doar de către organele de drept abilitate prin lege, care, însă, nu au acces în perimetrul vizat”, a precizat Biroul Politici de Reintegrare.

În după-amiaza zilei de astăzi presa din regiunea transnistreană a publicat informații precum că o dronă ar fi căzut în localitatea Râbnița.

img24002454

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!