ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

FOTO Trei persoane au fost descarcerate la Fălești în urma unui accident rutier

11:24 | 08.04.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 8 apr. /MOLDPRES/. Trei persoane au avut nevoie de intervenția salvatorilor pentru a fi descarcerate, în urma unui accident produs în localitatea Bocșa, raionul Fălești, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, în noaptea de 7 aprilie, salvatorii din nordul țării au intervenit în urma unui accident de circulație produs în localitatea Bocșa. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat al ora 23:22.

Conform informațiilor înregistrate, un automobil de model Opel s-a tamponat frontal cu un autovehicul de model Mercedes. În urma impactului, conducătorul auto și pasagerii din automobilul Opel au rămas blocați în fiarele autoturismului.

La fața locului, a intervenit un echipaj de salvatori care au deblocat și au evacuat persoanele încarcerate. Victimele accidentului au fost preluate și transportate la spitalul raional Fălești, unde ulterior, conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 61 de ani a decedat. Pasagerii, doi bărbați în vârsta de 45 și 46 de ani au suferit diverse leziuni corporale, iar la moment starea acestora este stabilă.

Toate circumstanțele producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de resort.

img24002497

img24002497

img24002497

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!