ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sute de oameni evacuaţi dintr-un mall din Sydney după ce mai multe persoane au fost înjunghiate

10:09 | 13.04.2024 Categorie: Externe

Chişinău, 13 apr. /MOLDPRES/. Sute de persoane au fost evacuate sâmbătă dintr-un centru comercial din Sydney după ce mai multe persoane au fost înjunghiate, relatează site-ul de ştiri news.com.au, preluat de Reuters, Agerpres și Moldpres. 

O operaţiune a poliţiei este în curs la un mall aglomerat din apropiere de plaja Bondi după un atac cu armă albă de sâmbătă, potrivit site-ului de ştiri.

Doi martori au declarat pentru Reuters că au auzit împuşcături. Unul dintre martori a spus că a văzut o femeie care zăcea la pământ înainte de a fugi să se adăpostească într-un magazin de bijuterii.

Poliţia din statul New South Wales a anunţat că o operaţiune este în curs şi a menţionat că serviciile de urgenţă au fost chemate la faţa locului după ce au fost anunţate mai multe înjunghieri. De asemenea, a recomandat populaţiei să evite zona.

În mai multe postări pe social media pot fi văzute mulţimi de oameni părăsind în grabă mall-ul şi maşini de poliţie şi ambulanţe îndreptându-se în viteză spre locul incidentului.

img24002697

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!