ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat din nordul țării a fost descarcerat de salvatori în urma unui accident rutier

10:01 | 16.04.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 16 apr. /MOLDPRES/. În seara zilei de ieri salvatorii din nordul țării au descarcerat o persoană în urma unui accident rutier produs la periferia orașului Bălți, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 19:56. Un camion de model MAN s-a inversat în timpul deplasării, iar conducătorul auto a rămas blocat în cabina TIR-ului.

La fața locului, au intervenit angajații Direcției Regionale Căutare Salvare nr.2 a IGSU. Pompierii au efectuat lucrări de descarcerare a conducătorului auto, un bărbat în vârstă de 50 de ani, care a primit diverse traumatisme. Ulterior, acesta în stare conștientă a fost preluat de medici și transportat la spitalul municipal din Bălți.

Cauza și circumstanțele accidentului urmează a fi stabilite de către organele de drept.

img24002751

img24002751

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!