ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

FOTO Percheziții într-un dosar de contrabandă cu obiecte din metale prețioase, în valoare de peste 1,5 mln lei

09:59 | 19.04.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 19 apr. /MOLDPRES/. Ofițerii Serviciului Vamal, sub conducerea procurorilor, au efectuat percheziții într-o cauză penală de contrabandă cu obiecte din metale prețioase, în valoare de peste 1,5 milioane de lei (aproximativ 75 mii de euro), informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului Vamal, cu statut de bănuit în dosar este un conațional, care a fost depistat la vama Leușeni, cu obiecte din metale prețioase: medalii, monede și un lingou de culoare galbenă, ascunse în gentuța personală, care nu au fost declarate organului vamal.

„În cadrul acțiunilor de investigație, bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a comunicat mai multe versiuni despre proveniența bunurilor dar și despre scopul introducerii acestora în țară, toate versiunile fiind diferite și trezind semne de întrebare”, a precizat Serviciul Vamal.

Ofițerii de investigații au desfășurat percheziții la domiciliul bănuitului dar și în alte spații, de unde au fost  ridicate articole presupuse a fi din aur, precum și purtători de informații.

Bărbatul este cercetat în libertate, iar investigațiile pe acest caz continuă.

img24002869

img24002869

img24002869

img24002869

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!