ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O persoană a ajuns la spital în urma unui incendiu produs într-un local din capitală

13:55 | 19.04.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 19 apr. /MOLDPRES/. O persoană a ajuns la spital cu arsuri la braț în urma unui incendiu produs în bucătăria unui local din capitală, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 11:12. Focul a cuprins bucătăria unui local din municipiul Chișinău. Pentru stingerea flăcărilor la fața locului au intervenit două echipe de pompieri.

Ajunși, angajații IGSU au stabilit că s-a aprins uleiul într-o friteuză. În urma arderii au fost afectate bunuri materiale din interiorul bucătăriei cu suprafața de 12 m2, iar o persoană a primit arsuri la braț și a fost preluată la spital pentru îngrijiri necesare.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite.

img24002886

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!