ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Poliția: Căutările tinerei însărcinate dispărute acum o săptămână au fost extinse și în raionul Telenești

16:00 | 19.04.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 19 apr. /MOLDPRES/. Polițiștii au anunțat astăzi că în comun cu vânătorii și localnicii continuă căutările fetei de 19 ani, care de o săptămână este de negăsit, după ce a urcat într-o mașină de ocazie pe o stradă din Orhei. Șoferul mașinii a fost reținut dar refuză să colaboreze cu ancheta, comunică MOLDPRES.

Potrivit poliției, au apărut noi circumstanțe care au determinat poliția să extindă căutările și în raionul Telenești. Investigarea cazului continuă.

Anterior oamenii legii au anunțat că tânăra a fost căutată în toate fâșiile forestiere, bazinele acvatice, clădirile părăsite și alte locații.

Polițiștii au anunțat că au fost ridicate zeci de imagini video de pe diferite camere de supraveghere care au fost deja analizate. În căutări sunt implicați sute de polițiști din inspectoratele teritoriale, de patrulare, ofițerii INI, din subdiviziunile specializate, laboratorul Centrului Tehnico-Criminalistic și Expertize Judiciare al IGP, bărci, drone, voluntari și localnici.

img24002894

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!