ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Mihai Popșoi la Washington DC: „Susținerea care o primim din partea partenerilor noștri americani ne face să fim mai siguri și hotărâți în lupta cu propaganda, dezinformare și atacurile de tip hibrid cu care ne confruntăm”

18:04 | 19.04.2024 Categorie: Oficial

Washington DC, 19 apr. /MOLDPRES/. Statele Unite ale Americii sunt cei mai importanți parteneri ai Republicii Moldova atunci când vorbim de sancțiuni. În cadrul întrevederii pe care a avut-o vicepremierul Mihai Popșoi cu Brian Nelson, subsecretar pentru terorism și informații financiare, Departamentul de Trezorerie al SUA, ministrul Popșoi a mulțumit oficialului american pentru leadership în sancționarea celor care subminează democrația și independența Republicii Moldova, transmite MOLDPRES.

„Susținerea care o primim din partea partenerilor noștri americani ne face să fim mai siguri și hotărâți în lupta cu propaganda, dezinformare și atacurile de tip hibrid cu care ne confruntăm.

Mi-am exprimat încrederea că acest suport va continua, îi vom monitoriza atent pe toți cei care vor să submineze Republica Moldova și rămânem uniți pentru a susține Ucraina și poporul ucrainean în războiul nedrept și nejustificat al Rusiei asupra prietenilor noștri ucraineni”, a subliniat ministrul Mihai Popșoi.

img24002898

img24002898

img24002898

img24002898

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!