ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

USMF „Nicolae Testemiţanu” va organiza ziua uşilor deschise

11:17 | 21.04.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 20 apr. /MOLDPRES/. Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova, va organiza pe 18 mai ziua uşilor deschise. Viitorii absolvenți sunt așteptați începând cu ora 9:00, în curtea Blocului didactic central, comunică MOLDPRES.

Potrivit serviciului de presă al universității, cu acest prilej, a fost pregătit un program amplu de activități: workshopuri interactive, expoziții, sesiuni foto, excursii la cele mai atractive destinații universitare: Centrul Stomatologic Universitar, Centrul Universitar de Simulare în Instruirea Medicală, Centrul Universitar de Reabilitare Medicală, Centrul Farmaceutic Universitar „Vasile Procopișin”, Biblioteca Științifică Medicală, Centrul de Evaluare Academică, Aleea savanților și medicilor iluștri, Complexul Sociocultural Universitar, Centrul de Autoguvernare Studențească. Totodată, tinerii vor putea vizita și Campusul studențesc: cămine, Complexul Sportiv Universitar, Școala Auto şi alte obiective.

În cadrul unei întâlniri organizate cu administrația USMF „Nicolae Testemițanu” tinerii vor avea oportunitatea să afle informații din prima sursă despre oferta educaţională a USMF „Nicolae Testemiţanu” (programe de studii de licență, integrate și de master), condițiile de admitere și de cazare, taxe de studii în anul universitar 2024-2025. La întrevedere vor participa rectorul Universității, prorectori, decanii și prodecanii facultăților de Medicină, Farmacie și Stomatologie, şi reprezentanți ai Comisiei de admitere, care vor răspunde la toate întrebările voastre cu privire la procesul de înmatriculare în anul 2024-2025.

Ziua Ușilor Deschise este organizată în parteneriat cu Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină, Asociația Studenților Farmaciști din Republica Moldova și Asociația Studenților Stomatologi din Moldova.

img24002903

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!