ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

IGP: În zilele de odihnă, peste 2 500 de șoferi au depășit limita de viteză

14:13 | 22.04.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 22 apr. /MOLDPRES/. În zilele de odihnă, peste 2 500 de șoferi au depășit limita de viteză stabilită pe sectorul de drum, informează MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției (IGP), 24 de conducători auto au fost înlăturați de la volanul mașinii, fiind depistați în stare de ebrietate.

Totodată, 126 de persoane au încălcat regulile de folosire a centurii de siguranță, iar 530 au oprit vehiculul în locuri interzise.

De asemenea, 75 de șoferi nu au acordat prioritate legală pietonilor sau cicliştilor.

În zilele de odihnă, inspectorii de patrulare au stabilit 4 078 de încălcări ale Regulamentului Circulației Rutiere. La fel, polițiștii au intervenit în 283 de cazuri, apeluri parvenite la Serviciul Unic 1️12.

img24002934

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!