ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un grup de senatori cehi se află se află într-o vizită în Republica Moldova

15:40 | 22.04.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 22 apr. /MOLDPRES/. Un grup de senatori din Republica Cehă se află, în perioada 22-25 aprilie, într-o vizită în Republica Moldova. Din delegația cehă fac parte membri ai Comisiei pentru afaceri cu Uniunea Europeană și ai Comisiei pentru economie, agricultură și transport a Senatului Republicii Cehe, comunică MOLDPRES.

Potrivit Direcției comunicare și relații publice a Parlamentului, delegația are planificată o întrevedere cu Președintele Parlamentului, Igor Grosu.

În cadrul vizitei, senatorii cehi vor discuta și cu deputați din mai multe comisii permanente din Parlamentul Republicii Moldova: Comisia economie, buget și finanțe; Comisia agricultură și industrie alimentară; Comisia administrație publică și dezvoltare regională; Comisia politică externă și integrare europeană.

Discuțiile se vor axa pe progresele înregistrate de Republica Moldova în procesul de integrare europeană, precum și pe oportunitățile de intensificare a relațiilor moldo-cehe în diverse domenii-cheie.

img24002941

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!