ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

FOTO Pompierii au intervenit la lichidarea unei noi arderi la liceul „Liviu Deleanu” din capitală

12:27 | 23.04.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 23 apr. /MOLDPRES/. Pompierii au intervenit astăzi la lichidarea unei noi arderi izbucnite în incinta liceului teoretic „Liviu Deleanu” din municipiul Chișinău, informează MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la 11:34.

„La fața locului au fost îndreptate două echipe de salvatori și pompieri. Angajații IGSU au stabilit că focul a izbucnit în interiorul unei încăperi auxiliare de la etajul doi. Elevii și personalul didactic au fost evacuați de urgență, iar arderea a fost stinsă de angajații liceului cu ajutorul mijloacelor primare de intervenție, până la venirea salvatorilor. Focul a afectat câteva bunuri materiale păstrate pe masa din încăperea auxiliară”, a precizat IGSU.

În urma arderii, nimeni nu a avut de suferit. Cauza și circumstanțele urmează a fi stabilite.

La data de 5 aprilie curent un incendiu a izbucnit în demisolul instituției de învățământ. În urma arderii au fost evacuate aproximativ 1 900 de persoane, iar în misiunea de lichidare a incendiului au participat 60 de salvatori și pompieri cu 10 unități de tehnică.

img24002965

img24002965

img24002965

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!