ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

BTA: Prima ediție a Festivalului Literar Internațional al Mării Negre va avea loc la Burgas în perioada 6-9 iunie

15:05 | 16.05.2024 Categorie: Externe

Chişinău, 16 mai. /MOLDPRES/. Prima ediție a Festivalului Literar Internațional al Mării Negre se va desfășura în Burgas, Bulgaria, în perioada 6 – 9 iunie, a anunțat joi municipalitatea din Burgas într-un comunicat de presă. Peste 50 de scriitori, traducători, editori și reprezentanți ai instituțiilor naționale din Bulgaria, Turcia, Georgia și România sunt așteptați să participe la forum, transmite BTA.

Programul include trei lecturi literare, precum și mai multe întâlniri profesionale privind traducerea, publicarea și contactele literare între țări. Vor fi prezentați câțiva dintre cei mai interesanți autori, câștigători de premii naționale și internaționale. 

Intrarea este liberă pentru toate evenimentele.

img24003595

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!