ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pentru prima dată, Republica Moldova va participa la Jocurile Olimpice de Vară la proba de tenis de masă

09:28 | 20.05.2024 Categorie: Sport

Chişinău, 20 mai. /MOLDPRES/. Premieră pentru sportul din Republica Moldova. Pentru prima dată, țara noastră va participa la Jocurile Olimpice de Vară la proba de tenis de masă. Vladislav Ursu a obținut cota de participare la Olimpiada de Vară de la Paris, după ce s-a calificat în finala turneului preolimpic de la Sarajevo, Bosnia și Herțegovina, la proba individual, transmite MOLDPRES. 

În semifinale, sportivul a trecut de ungurul Adam Szudi cu scorul de 4-0, victorie ce a asigurat în premieră țării noastre calificarea la Jocurile Olimpice de Vară la această probă.

Vladislav Ursu este al 14-lea sportiv moldovean calificat până acum la Jocurile Olimpice de la Paris2024.
Alți doi reprezentanți ai lotului național de tenis de masă, Andrei Puțuntică și Camelia Merenco s-au clasat pe locul III, iar Alexandra Chiriacova a ocupat locul IV.

 

img24003678

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!