ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Acces limitat în anumite locuri publice din capitală în contextul vizitei oficiale a circa 40 de delegații străine

12:15 | 20.05.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 20 mai. /MOLDPRES/. În perioada 21-24 mai curent, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din Chișinău, în contextul vizitei oficiale în Republica Moldova a circa 40 de delegații străine participante la cel de-al XIX-lea Congres al Curților Constituționale Europene, informează MOLDPRES.

Potrivit primăriei capitalei, în perioada menționată, între orele 08:00 - 18:00, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din centrul capitalei și arterele care fac legătura cu Aeroportul Internațional Chișinău. Totodată, va fi limitată desfășurarea manifestărilor în masă, lucrărilor de reparație a drumurilor și tăiere a arborilor, în perimetrul străzilor pe unde se vor deplasa coloanele oficiale.

În acest context, șoferii sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

img24003692

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!