ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceprim-ministra Cristina Gherasimov s-a întâlnit cu Ambasadorul Sloveniei

17:27 | 20.05.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 20 mai. /MOLDPRES/. Viceprim-ministra pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Sloveniei în țara noastră, Robert Kokalj, transmite MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare a Guvernului.

Discuția s-a focusat pe cooperarea în domeniul integrării europene, Republica Slovenia fiind unul dintre cele zece state care au aderat la spațiul comunitar la 1 mai 2004.

Cristina Gherasimov a mulțumit autorităților de la Ljubljana pentru asistența oferită țării noastre și pentru susținerea agendei europene a Republicii Moldova. În context, ea a menționat importanța, pentru instituțiile din țara noastră, a schimbului de bune practici acumulate de Slovenia în cei 20 de ani de apartenență la UE.

img24003698

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!