ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Teatrul ”Geneza Art” va prezenta spectacolul ”Sonata Lunii”

15:27 | 20.05.2024 Categorie: Cultură

Chişinău, 20 mai. /MOLDPRES/. La Teatrul ”Geneza Art” va avea loc marți, 21 mai, la ora 19.00, spectacolul ”Sonata Lunii”, inspirat din filmul „Dineu cu vecinii de sus” și adaptat pe scena de teatru de către regizoarea Daniela Burlaca, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, aceasta este o poveste cu patru personaje multiplicate, care reprezintă vecinii de jos și de sus. Vecinii de jos sunt împreună de mulți ani. Abia dacă se mai privesc, iar certurile au devenit o constantă în relația lor. Într-o seară de vineri, vecinii de sus, puțin mai tineri decât ei, vor veni în ospeție. Ce nu ştiu gazdele este că această seară se va transforma pe neașteptate într-o orchestră de emoții neacordate. Muzică clasică, teme picante, situații provocatoare care pun în evidență problema cuplului de la relația de dragoste până la experiența în sex. O comedie 18+ care te va ține pe val.

Miercuri, 22 mai, la ora 19.00, Teatrul ”Geneza Art” va oferi publicului spectacolul ”TOC” de dramaturgul, actorul și omul de televiziune francez Laurent Baffie, în regia Danielei Burlaca.

Potrivit organizatorilor, ”TOC” spune povestea a șase pacienți cu tulburări obsesiv compulsive (TOC) care se întâlnesc în sala de așteptare a unui faimos psihoterapeut. Cum acesta întârzie, cei șase pacienți vor începe o ședință ad-hoc de terapie în grup, în cursul căreia vor ajunge la cele mai trăsnite și totuși plauzibile concluzii. Comedia a ajuns un fenomen la nivel mondial, jucându-se de peste 12 ani în mai mult de 20 de țări cu casa închisă. De fapt, în lume, peste 100 milioane de persoane suferă de TOC – Tulburare Obsesiv Compulsivă – o tulburare de anxietate caracterizată de gânduri intruzive care produc frică, agitație, comportamente repetitive. 

Este vorba despre un spectacol care combină psihologia cu tuse de umor de bună calitate. 

 

img24003702

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!