ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministerul Apărării anunță noi antrenamente pentru rezerviști

09:22 | 21.05.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 21 mai. /MOLDPRES/. Armata Națională a anunțat că desfășoară în perioada 20-24 mai, exerciții cu rezerviștii Forțelor Armate, comunică MOLDPRES.

Potrivit Ministerului apărării, timp de cinci zile, aceștia vor studia regulamentele militare și vor participa la ședințe de tragere conform programului de pregătire.

Conform sursei citate, scopul antrenamentelor este verificarea aptitudinilor rezerviștilor și familiarizarea acestora cu echipamentul, tehnica și armamentul din dotarea Armatei Naționale.

Instruirea se desfășoară în conformitate cu cerințele Legii cu privire la rezerva Forțelor Armate, precum și Planului de instruire al Armatei Naționale pentru anul 2024.

img24003717

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!